A jövőben az Egri Úszó Klub egységesíti azokat az erőket, amelyeket az eddigiekben az Eger Városi Úszó Klub és az Integra Agria SE képviselt.

„Ha úgy tetszik, erőszakkal összevonjuk a két klubot” – jelentette ki Rázsi Botond. Az egri alpolgármester a bombariadó miatt többször módosított a helyszínen, az Andrássy György Szakközépiskolában nyitotta meg azt a fórumot, ahol az érdeklődők megtudhatták: egy hete megalakult az Egri Úszó Klub (EUK), amelyre a csütörtöki közgyűlésen adja áldását az önkormányzat

„Nem titok, hogy az EVUK és az Integra bázisára számítunk az új egyletben, bízva abban, hogy az egységes szemlélethez minél többen csatlakoznak, akik tudnak és akarnak is segíteni” – vitte tovább gondolatát Rázsi, hangsúlyozva: csak előretekint a megalakított elnökség, a régi sérelmekkel és a múltbeli történésekkel nem foglalkozva.

Az EUK első embereként Lugosi Dénes, az Eger Termál Kft. ügyvezető elnöke leszögezte: a működtetési technika nem változik, arra viszont kiemelten törekszenek, hogy minél több vízfelület és pálya álljon rendelkezésre a Bitskey- és a Bárány-uszodában, továbbá a strandfürdőben.

  159389 eukKovács Ottó vezetőedzőként irányítja majd a szakmai munkát FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON


Az eddigi megosztottságot felváltva, az egri úszósportot az oktatástól a felnőtt versenyeztetésig egységes rendszerben kezelő klub vezetőedzőjeként Kovács Ottó mutatkozott be a jelenlévőknek. „A cél, hogy minden területen rendezett, tiszta, átlátható viszonyokat teremtsünk, és szakmailag egységes munkát végezzenek az úszók” – közölte a megyeszékhelyen 1984–85-ben Egerben sportolt szakember, aki legutóbb Békésen dolgozott.

Biros Péter is tag

Az EUK elnökségi tagjai: Lugosi Dénes (elnök), Rázsi Botond, Kovács Géza, Szarvák Zsolt, Lőrincz József, dr. Bíró Melinda, Kripkó Zoltán, Bajzát Rafael, Kovács Ottó, dr. Turcsányi Dániel. Tiszteletbeli tagok: dr. Ringelhann György, Biros Péter, Flaskay Mihály, dr. Bánhidy Péter, Katona József.


A pénzügyekre vonatkozó kérdésre válaszolva Lugosi elmondta, hogy nagyobb terhek nem hárulnak a szülőkre, „rosszabb senkinek nem lesz”, és motivációs elemeket is beépítenek a versenyeztetésbe.


A szakmai stábban Erdélyi Annamária, Erdélyi Krisztina, Pohl Anette, Patkó Katalin, Rostás Andrea és Sallai Bea főállású edzőként, Barta Monika és Lázár Rita mellékállású trénerként kapott helyet. Technikai igazgatóként Kripkó Zoltán tevékenykedik majd

Forrás: agriasport.hu

 

Egri városi csúcsok

csucslista190

Pályabeosztások

Befizetés időpontok

penz transparent

Magyar Úszó Szövetség

Magyar Úszó Szövetség_

Hírlevél

porno izle